PRODUCTEN

Truckparking

Parkeer Beheer heeft als een van de eersten in Nederland een beveiligde parkeerplaats voor vrachtwagens geopend. Truckparking Borchwerf is door de Europese Gemeenschap gecertificeerd met veiligheidsniveau 4 en is daarmee één van de best beveiligde truckparkings in Nederland. U kunt met uw transport dus veilig parkeren in Roosendaal.www.truckparkingholland.com

Truckparking Borchwerf ligt aan de oostelijke zijde van de A17 bij afrit 20. Het adres is:

Truckparking Borchwerf
Aanwas 4
4704 SC Roosendaal

De A17 is een van de belangrijkste verkeersaders in het Europese vervoersnetwerk tussen Rotterdam en Antwerpen met een directe aansluiting op de A58. De Truckparking ligt tevens direct binnen het industrieterrein Borchwerf II.

Zie ook www.truckparkingholland.com  

Contactgegevens

Voor vragen kunt u contact opnemen met het Parkeerbureau van Parkeer Beheer.

Aantal vrachtwagens en toegang

Truckparking Borchwerf heeft plaats voor 100 vrachtwagens. De uitritsluis is 6 meter breed waardoor speciaal vervoer via de uitritsluis het terrein op- en af kan rijden. Ook kunnen voertuigen met een maximale lengte van 25,5 meter de parking op- en af rijden.

Hoog beveiligingsniveau

Truckparking Borchwerf is beschermd met een spijlhekwerk waarop een powerfence (stroomdetectie) is gemonteerd. Aan de binnenkant is het terrein volledig voorzien van vangrail. Er worden video opnames gemaakt van alle inkomende wagens en de kentekens worden geregistreerd. Het terrein is verder voorzien van een passend verlichtingsniveau. De lichtsterkte biedt ook in de nacht zicht op alles wat op en in de directe omgeving van het terrein gebeurt.  

Centrale meldkamer

Parkeer Beheer heeft een eigen meldkamer waardoor er 24 uur per dag en 7 dagen per week toezicht is op de Truckparking met 18 camera’s. Alle intercomposten en alarmen schakelen direct door naar de meldkamer. Bij alarm en/of onraad staat de meldkamer in direct contact met het beveiligingsbedrijf dat verantwoordelijk is voor Truckparking Borchwerf.

 

Het is mogelijk om een abonnement af te sluiten op jaarbasis en om per dag/nacht of per uur te betalen. Hieronder vindt u de prijzen. De prijzen zijn exclusief BTW.

Jaarabonnement (7 dagen per week geldig)
€ 2.188,44
Prijs per uur: 08:00 tot 17:00
€        2,10
Prijs per uur: 17:00 tot 08:00
€        1,60
Maximum per 24 uur €      18,50

Address

The address of the truckparking area Borchwerf is: Aanwas 4 4704 SC Roosendaal The Netherlands

Reservations

You can make a reservation by contacting Parkeer Beheer. e-mail: controlroom@parkeerbeheer.nl Phone: +31165560275.

See also:  www.truckparkingholland.com  

Location

A 17 – exit 20

Security

Label security level 4

ServicesThe truck parking, which is under surveillance, offers clean washroom facilities free of charge.  Free Wi-Fi,  Free Shower, Free Washing machine, Free Tumble dryer.

 

Costs

Annual membership (valid 7 days a week)                                          €2.188,44
08:00 to 17:00                                                  per hour €      2,10
07:00 to 08:00                                                  per hour€      1,60
Maximum rate per 24 hours €    18,50 

De algemene voorwaarden die gelden voor Truckparking vindt u in onderstaande link. U ziet de informatie die te vinden is op de website van Truckparking Holland.

 http://www.truckparkingholland.com/nl/truckparking-terrein-reglement